Skip to main content

SG BBM Bietigheim op drempel Champions League, Visser belangrijk

SG BBM Bietigheim is één zege verwijderd van het hoofdtoernooi van de Champions League. In Polen zette de Nederlands getinte formatie uit Duitsland Super Amara Bera Bera aan de kant: 33-27. 

Advertentie

In de eerste helft kon de kampioen van Spanje SG BBM Bietigheim nog bijbenen (17-15). Na rust brak het verzet en verzekerde de runner-up van de Bundesliga zich van de finale om een Champions League-ticket.

Met vijf goals was Maura Visser belangrijk voor SG BBM Bietigheim. De spelmaakster is terug na een blessure en maakt zelfs onderdeel uit van de 29-koppige selectie van Oranje. Ook nieuweling Laura van der Heijden vond vijf keer het net.

Zondagavond
In de eindstrijd moet SG BBM Bietigheim zich ontdoen van gastploeg MKS Perla Lublin. De Poolse opponent was zaterdagmiddag veel te sterk voor Jomi Salerno uit Italië: 28-17 (15-7). Het beslissende duel wordt om zondagavond om 19:00 gespeeld.

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    448848 192999Spot on with this write-up, I truly believe this website needs a lot much more consideration. Ill probably be again to read a lot more, thanks for that information. 324526