Skip to main content

Sluijters tegen voormalig werkgever, TBV Lemgo naar Spanje

Het GC Amiticia Zürich van international Iso Sluijters (foto) is tijdens de loting voor de eerste ronde van de EHF European League aan de oud-werkgever van de rechteropbouwer van Oranje gekoppeld.

Advertentie

GC Amiticia Zürich moet voor in de laatste kwalificatieronde voor de poulefase langs Gornick Zabrze. Tussen 2016 en 2021 droeg Sluijters het tenue van de Poolse hoogvlieger.

Schagen, Blaauw en Versteijnen
De Zwitserse club van Sluijters heeft zich door bekerwinst voor de EHF European League geplaatst. Gornick Zabrze eindigde achter onder meer Vive Kielce en Wisla Plock op plaats vijf in de eredivisie van Polen.

Het Nederlands getinte TBV Lemgo gaat naar Spanje. BM Logrono La Rioja is de opponent voor de formatie waar Bobby Schagen, Niko Blaauw en Niels Versteijnen onder contract staan. Op 27/28 augustus en 3/4 september wordt de eerste ronde van de EHF European Cup afgewerkt.

Vrouwentoernooi
In het vrouwentoernooi komen landgenoten Nathalie Hendrikse, Miranda Schmidt-Robben (beide Thüringer HC), Marloes Hoitzing (VfL Oldenburg), Nikita van der Vliet (Nykøbing) en Laura van der Heijden (Chambray) in actie. Borussia Dortmund is al zeker van de tweede ronde van de EHF European League.

Foto: FotoReza

Advertentie