Smits weer in Deense dienst

0

Het avontuur van Kay Smits (23) in de Bundesliga is van korte duur geweest. De international staat per juni weer op de loonlijst van zijn Deense club TTH Holstebro.

Na een uitstekend EK in Trondheim verdiende Smits een droomtransfer naar Duitsland. SC Magdeburg, dat door blessureleed op zoek was naar versterking aan de rechterkant, nam de rechteropbouwer van Oranje over van TTH Holstebro

In de Bundesliga kwam Smits in 6 duels tot 12 treffers. Ook maakte de Limburger beurten in de EHF Cup. Bij het stopzetten van de competitie stond SC Magdeburg op de derde plaats in Duitsland.

Financiële redenen
SC Magdeburg heeft de optie waardoor Smits langer bij de groen-roden zou blijven om financiële redenen, door het coronavirus heeft SC Magdeburg om solidariteit van de fans gevraagd en vindt het in dat daglicht niet redelijk een extra speler aan de selectie toe te voegen, niet gelicht.

Geen verschuivingen
De geblesseerde concurrent van Smits keert terug en het virus zorgt ervoor dat er geen verschuivingen plaatsvinden in de selectie van SC Magdeburg. Daardoor keert de oud-speler van LIONS terug naar zijn vorige werkgever: TTH Holstebro.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here