Skip to main content

Sporting Pelt doet opnieuw transferzaken in Haacht

By 4 april 2022België, Buitenland

Na cirkelspeler Gaëtan van Haesedonck gaat ook Louis Delpire in de zomer de overstap van AtomiX naar het Sporting Pelt van Björn Timmermans (foto) maken.

Advertentie

Opnieuw doet de Nederlands getinte formatie uit België transferzaken in Haacht. Eerst werd de captain van de competitiegenoot gepikt en een twee weken later weet Sporting Pelt ook Delpire te verleiden.

Groot talent
De pas 23-jarige linkeropbouwer heeft zijn eerste interlands voor België, dat zich heeft geplaatst voor het WK, al gespeeld. Delpire staat in eigen land te boek als groot talent en is tevens een goede vriend van eerdere aanwinst Van Haesedonck.

Sporting Pelt staat flink in de steigers. Waar Niels van Sloot stopt, hebben onder meer Tommie Falke, Thijs van Leeuwen en Bartek Konitz in Neerpelt verlengd. Eerstgenoemde ligt tot en met 2025 vast.

Zorgen bij AtomiX?
Voor kind van de rekening AtomiX ziet het er slecht uit. Niet alleen verliest de BENE-Leagueclub twee sterkhouders, ook verloor de ploeg uit Haacht de eerste wedstrijd in de play-downs van Initia Hasselt.

Foto: FotoReza

Advertentie