Skip to main content

Spreefüxxe Berlin van Dekker blijft ongeslagen

By 16 november 2020Buitenland, Duitsland

Spreefüxxe Berlin, waar twee landgenoten onder contract staan, blijft ongeslagen op het een na hoogste niveau van Duitsland. Daarmee is de ambitieuze club op koers voor promotie.

Advertentie

Afgelopen speelronde was de formatie uit de hoofdstad nipt te sterk voor HSG Freiburg: 32-29. Bo Dekker scoorde één keer namens Spreefüxxe Berlin.

HandbaL Venlo
Sinds de zomer van 2019 speelt Dekker in de Duitse hoofdstad. Ze is overgekomen van eredivisionist HandbaL Venlo. Sinds dit seizoen staat ook Lynn Molenaar onder contract bij de koploper van de tweede Bundesliga.

Tegen HSG Freiburg kwam Molenaar opnieuw niet in actie. De aanwinst kampt met een zware knieblessure. Vanaf de kant ziet Molenaar Spreefüxxe Berlin op zeventien punten uit negen competitiewedstrijden komen.

Met één punt
Middenmoter van de tweede Bundesliga SG 09 Kirchhof waar Mariël Beugels en Ivar van der Linden spelen kwam dit weekend niet in actie. SV Werder Bremer, dat wordt gecoacht door Robert Nijdam, staat met één punt nog altijd laatste. In Bremen staat oud-jeugdinternational Danique Trooster sinds afgelopen zomer onder de lat.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie