Skip to main content

Stunt Hurry-Up op LIONS, sterk resultaat Bevo

By 2 februari 2020BENE-league, Voorpagina

Hurry-Up is 2020 gestart met een stunt op LIONS: 30-29. Ook Bevo heeft na de winterstop in de BENE-League een zege geboekt.

Advertentie

Na 6-3 scoorde LIONS in Zwartemeer acht keer op rij. Bij 9-15 leken de gasten uit Limburg, waar EK-ganger Jasper Adams zijn klasse toonde, op rozen. Na de pauze kwam Hurry-Up sterk terug.

Opbouwerspeler Petar Puljic en Ronald Suelmann wisten in de tweede helft de dekking van LIONS te overlopen. Na de 22-22 van Harm Meijer zette Tim Remer vijf minuten voor tijd Hurry-Up zelfs op voorspong (27-26). Ook in het slot kwam LIONS, waar Joao Jacob Ramos terugkeerde na blessureleed, niet meer aan de goede kant van de score.

Linkerrijtje
Door de verrassende thuiszege blijft Hurry-Up in het linkerrijtje. Met nog vijf duels te gaan is het gat met Bevo, dat op de vierde plaats staat, en daarmee de Final4 vier punten. De Panningers bleven in België knap overeind.

Dario Polman
Bevo wist Tongeren met 26-29 te verslaan. Bij rust was het verschil al drie in het voordeel van de formatie Jo Smeets (10-13). Dario Polman was over de grens goed voor tien goals.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie