Skip to main content

Tachos blijft op Brabantse tour

By 14 mei 2020Eredivisie, Voorpagina

Eredivisionist Tachos heeft zich opnieuw versterkt met een jonge Brabander. Espen Klomp (16) komt over van de jeugdopleiding van Bevo.

Advertentie

Afgelopen seizoen kwam Espen met de Panningers uit in de landelijke jeugddivisie. Daarvoor was de spelmaker actief voor PSV uit Eindhoven.

Bij Tachos hoopt Klomp zijn debuut in de eredivisie te maken. “Er zijn veel jonge spelers waarmee we kunnen gaan bouwen aan een succesvolle Brabantse ploeg”, zegt de nieuweling over zijn transfer naar Waalwijk.

Vierde talent
Klomp is het vierde talent uit Noord-Brabant dat aansluit bij het Tachos van nieuwe trainer/coach Fred Michielsen. Aaron Hoendersvangers, Jochem van Houtum en Thijs van der Kamp gingen Klomp voor.

Regio
Michielsen: “Het feit dat we naast Tachos en Dynamico nu ook GHV in de eredivisie zien, vergroot wellicht de aandacht voor handbal in de provincie. Bovendien is het goed dat we gezamenlijk proberen talentvolle Brabantse jongens voor onze clubs in de regio te behouden.”

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    250571 532295You made some decent points there. I looked online for that dilemma and located a lot of people goes coupled with with all your web site. 43668