Skip to main content

Tachos moet ombouwen: Landskampioenen sluiten aan bij hoofdmacht

Een ander Tachos zal in het nieuwe seizoen aan de start van de eredivisie staan. Bij de Waalwijkers sluiten deze zomer vijf A-junioren aan.

Advertentie

Tijn Gense, Jochem van Essen (foto), Bram van Roon, Dante Louwers en Robert Hilgers maken volgend jaar deel uit van het vlaggenschip van Tachos. Het vijftal werd enkele weken geleden kampioen van de jeugddivisie door over twee wedstrijden met Uni-Verde af te rekenen.

De overheveling van de talenten is noodzaak voor Tachos, want de groen-zwarten kondigen mutaties bij de eredivisieploeg aan. Zo kunnen basiskrachten Max Voermans en Michiel de Folter op belangstelling uit de BENE-League rekenen.

Tachos op social media: “De bouwstenen voor de eerste selectie zullen voor een groot deel anders zijn dan in het nu lopende seizoen. Deze zal straks gaan bestaan uit een mooie mix van jeugdige talenten in combinatie met een aantal ervaren krachten.”

Vorig seizoen degradeerde Tachos uit de grensoverschrijdende topcompetitie waarna Frank van Ommen het stokje van de naar Bevo vertrekkende Hans van Dijk overnam. Met nog één speelronde te gaan in de eredivisie staan de Noord-Brabanders zesde.

Foto: FotoReza

Advertentie