Targos Bevo wint troostfinale

De troostfinale van de BENE-League is gewonnen door TARGOS Bevo. De ploeg van Martin Vlijm was te sterk voor het Belgische Bocholt. In Fitland XL werd het na een 17 – 11 ruststand 32 – 22 voor de Noord – Limburgers.

In de eerste helft lag het initiatief vooral bij Bevo. De marge bleef telkens zo’n twee doelpunten. Dat verschil werd in de laatste tien minuten voor rust uitgebreid naar zes. De teams gingen rusten met 17 – 11.

In de tweede helft is het opnieuw Bevo dat de touwtjes in handen heeft. De ploeg van Martin Vlijm controleert duidelijk de wedstrijd en houdt de in de eerste helft opgebouwde marge vast. Na 13 minuten spelen staat het 22 – 16. Bevo heeft ogenschijnlijk voldoende kansen om Bocholt volledig weg te blazen, maar de Belgen blijven weerstand bieden. Pas in de laatst 10 minuten stelt Bevo echt orde op zaken: 32 – 22.