Skip to main content

Thuisbasis Bevo als complete trainingslocatie

By 18 juni 2018juni 19th, 2018Voorpagina

Met je ploeg in SportArena De Heuf in Panningen, de thuisbasis van bekerwinnaar Bevo, voorbereiden op het nieuwe zaalseizoen? Het is mogelijk!

Advertentie

Het sport- en evenementencentrum in Noord-Limburg biedt een totaalpakket aan, aan teams die op zoek zijn naar een trainingslocatie. “We hebben twee slaapzalen. Voor vierentwintig en zesentwintig man. Plek genoeg”, licht Martijn ten Velde toe. “We kunnen zelfs de vergaderruimte ombouwen tot slaapkamer voor bijvoorbeeld de begeleiding.”

Trainen
Zo kun je trainen, slapen én eten in het onderkomen van bekerwinnaar Bevo uit Panningen. “We bieden drie verschillende maaltijden aan. Ontbijt, lunch en diner”, gaat Ten Velde verder. Daarbij is het etensaanbod groot. Van verharde broodjes tot yoghurt en van verschillende pasta’s tot rijst.

“Het verblijf wordt mede mogelijk gemaakt door veel vrijwilligers”, is Ten Velde, zelf doelman bij de reserveploeg van de blauw-gelen, enthousiast. “In overleg is het zelfs mogelijk te oefenen tegen de verschillende teams van Bevo.”

Informatie
Interesse in gebruik maken van SportArena De Heuf in Panningen? Vind hier nog meer informatie of mail naar sportarenaheuf@bevohc.nl.

Foto: FotoReza

Advertentie