Skip to main content

Toegift Ravensbergen in Euregium

De laatste keer van doelman Bart Ravensbergen (30) in het Euregium in Nordhorn is een succesvolle geworden. De Oranjeheer speelde afgelopen weekend zijn laatste thuiswedstrijd voor HSG Nordhorn-Lingen.

Advertentie

Met TSV Bayer Dormagen op bezoek scoorde de thuisploeg met overtuiging twee punten: 35-25. Ravensbergen kwam tot veertien stops.

Frisch Auf Göppingen
Het stoppercentage van bijna veertig procent was een toegift voor het thuispubliek. Ravensbergen heeft zijn laatste pot in het Euregium gekeept. Na vijf seizoenen gaat hij de rood-witten, waar Sander Visser een doorlopend contract heeft, verlaten.

Frisch Auf Göppingen, de nummer veertien op het hoogste niveau van Duitsland, heeft Ravensbergen opgepikt. Zo komt de international na de zomer weer uit in de Bundesliga.

HBW Balingen-Weilstetten
Met nog één speelronde te gaan in de tweede klasse van Duitsland kan HSG Nordhorn-Lingen net als het TuS N-Lübbecke van landgenoot Rutger ten Velde niet meer promoveren. ThSV Eisenach en Dessau-Roßlauer HV strijden om één promotieplekje. Kampioen HBW Balingen-Weilstetten is al zeker van de gang omhoog.

Advertentie