Skip to main content

Top 5: Kakelverse kwaliteitsinjecties in de eredivisie

By 11 augustus 2017Eredivisie, Voorpagina

Deze zomer hebben een aantal clubs uit de eredivisie zich op interessante wijze weten te versterken. We pikken er vijf potentiele blikvangers uit.

Advertentie

5. Priscilla ter Elst
De oud-jeugdinternational is terug op het hoogste niveau. Maakte in het rood van DOS indruk in de eredivisie, maar deed vorig jaar een stapje terug bij DSVD. Is ze de gewenste kwaliteitsinjectie voor streekgenoot Borhave?

4. Annika Noordink
De spelverdeler toonde in de clubkleuren van E&O en DOS aan wat ze in haar mars had. Haar transfer naar Dalfsen pakte, door blessures, niet op de gewenste manier uit. Kapitein in de dop bij het Zuid-Limburgse V&L.

3. Lynn Molenaar
Topclubs stonden in de rij voor het talent van ZAP. De schutter, die onlangs met Oranje U19 actief was op het EK, koos uiteindelijk voor VOC. Bij de landskampioen komt ze een aantal bekende jeugdinternationals tegen.

2. Amy Oostveen
Na een kort jaar rijpen in het blauw van SEW stapt Oostveen over naar een kampioenskandidaat: Quintus. De sterke opbouwer gaat in Zuid-Holland spelen om de prijzen.

1. Sharon Nooitmeer
Van de ene topploeg naar de ander. Met Nooitmeer heeft bekerhouder Dalfsen de gewenste vervanger van clubvrouw Fabienne Logtenberg binnen. De lijnspeler, die in Kwintsheul veel indruk maakte, hoopt de Overijsselse springplank te kunnen gebruiken.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie