Skip to main content

Trainersbestand in nationale top op de schop

Na de zomer zullen in de nationale top veel nieuwe gezichten langs de zijlijn op te merken zijn. Het trainersbestand aan de mannenkant gaat op de schop.

Advertentie

Hurry-Up en Joop Fiege nemen na vier seizoenen afscheid en ook Bert Bouwer stopt bij Aalsmeer. Dat werd gisteravond bekend.

Handhaving Tachos?
Eerder deelde Bevo Richard Curfs in te ruilen. Hij gaat plaatsmaken voor Hans van Dijk (foto). Laatstgenoemde komt over van competitiegenoot Tachos.

Zo staat vanaf het nieuwe seizoen ook in Waalwijk een nieuw gezicht voor de groep. Frank van Ommen gaat mogelijk debuteren in de BENE-League. Dan moet Tachos zich via de HandbalNL League of play-downs handhaven.

Neso Saponjic
Ook bij de huidige runner-up van de eredivisie Quintus vindt een wisseling van de wacht plaats. Na één seizoen bij de hoofdmacht gaat Ruben Schelbert opstappen. De Zwitser wordt door Neso Saponjic opgevolgd.

Bij LIONS en Volendam zitten respectievelijk Christopher Jauernik en Geert Hinskens nog op hun plekje. Dat doet de Duitser al enige seizoenen achter elkaar. Hinskens heeft sinds afgelopen zomer in Noord-Holland de touwtjes in handen.

Foto: FotoReza

Advertentie