Skip to main content

Transferblog: Gezin Van Gulik weer samen, SVBO sluit Kremer in de armen (update)

Ook in de landelijke tweede divisie en hoofdklasse vinden de nodige transfers plaats. Het blog hieronder wordt wekelijks geüpdate.

Advertentie

13/06 Gezin Van Gulik bij HVBS weer samen
De broers Jeffrey (header) en Johnny van Gulik spelen in het nieuwe seizoen bij hoofdklasser HVBS weer samen. In Utrecht wordt vader John van Gulik, tot voor kort assistent van Bessel Grift bij de damesploeg uit Bunschoten-Spakenburg, de hoofdtrainer. Eerstgenoemde aanwinst ruilt net als Levi Hoogeveen Houten 2 in voor HVBS terwijl de oudste van de twee zoons afgelopen jaar bij BDC uit Soest in de tweede divisie actief was.

13/06 Van Leeuwen en Van Rossum naar HVBS
Na degradatie uit de eerste divisie heeft HVBS zich met twee speelsters versterkt. Isa van Leeuwen en Cherelle van Rossum komen via Houten naar Bunschoten-Spakenburg. Van Leeuwen wordt bij de Utrechtse tweede divisionist gezien als de opvolger van de gestopte opbouwer Lieke Prins-Diender.

06/06 – SVBO sluit Kremer weer in de armen
Lisanne Kremer (foto onder) staat na de zomer weer in Barger-Oosterveld onder de lat. De doelvrouw begon op vijfjarige leeftijd bij SVBO, maar brak bij buur E&O door. Het afgelopen seizoen keepte Kremer voor de reserves van SEW. Bij de hoofdklasser in het geel-zwart gaat de goalie werken onder nieuwe hoofdtrainer Joop Fiege.

Advertentie

03/06 – Lamers en Segaar beginnen weer bij HVC
Oud-speler van E&O Rick Lamers (foto onder, 22) en Chiel Segaar (23) gaan bij HVC weer beginnen. De twintigers waren gestopt, maar hebben na proeftrainingen in Barger-Compascuum besloten aan te sluiten bij de herenselectie van de Drentse club. De hoofdmacht van HVC komt uit in de tweede divisie.

01/06 – Tweede divisionist Zeeburg shopt in eigen stad
Een drietal sluit in de zomer aan bij Zeeburg dat afgelopen jaar negende werd in de tweede divisie. Van stadgenoot VOC wordt Nilaya Holwijn overgenomen. Nathalie Heus en Amber van der Meij komen over van het uit de eerste divisie gedegradeerde Westside. Laatstgenoemde mag zich international op het zand noemen.

Transfernieuws uit de tweede divisie of hoofdklasse? Mail naar redactie@handbalinside.nl. Tip: voeg relevante info en een goede, horizontale foto toe.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie