Skip to main content

Tussentijdse versterking voor BENE-Leagueploeg Houten

Opbouwer Kevin Suiters (20) maakt het seizoen af bij Houten. De voormalig jeugdinternational gaat begin februari 2024 op voor zijn debuut in de BENE-League.

Advertentie

Suiters komt over van de opleidingsploeg van VfL Gummserbach. Het afgelopen halve seizoen liet hij zich in de derde Bundesliga zien.

“Ik heb het naar mijn zin in Duitsland, maar dit team dreigt uit elkaar te gaan vallen. Ik was daarom aan het kijken naar een nieuwe uitdaging”, aldus Suiters. “Houten had interesse en ze wilden me er nu al graag bij hebben. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen.”

Echte teamspeler
De Gelderlander, in de zomer van 2022 nog onderdeel van Oranje U20, speelde in eigen land al voor Duiven, Udi 1896 en de A-junioren van Bevo. Suiters kent Bjorn Brachten en Sjoerd Brakenhoff van zijn periode in Arnhem.

Trainer/coach Job Reumer over de tussentijdse versterking: “Kevin is een jonge, talentvolle speler die ondanks zijn leeftijd al heel wat ervaring meeneemt. Daarnaast is hij gemotiveerd, op meerdere opbouwpositie inzetbaar en een echte teamspeler. Ik ben blij hem erbij te hebben!”

Na het EK
Tijdens het aanstaande EK in Duitsland ligt de BENE-League stil. Op 3 februari 2024 kan Suiters zijn entree in de competitie maken. Houten ontvangt om 19:00 in The Dome landskampioen LIONS.

Foto: FotoReza

Advertentie