Skip to main content

Twaalf lampen zitten Sporting Pelt – Bevo in de weg, 0-10 voor de Panningers?

Het BENE-Leagueduel Sporting Pelt – Bevo duurde afgelopen weekend 23 seconden. Daarna viel een deel van het licht uit waarna de gasten uit Panningen besloten niet verder te spelen.

Advertentie

Snel na het eerste fluitsignaal in België werd het heel donker bij het doel van de thuisploeg. Een derde van de lampen hield ermee op. “Daarna is besloten de wedstrijd een kwartier uit te stellen”, vertelt trainer/coach van Bevo Danny van Katwijk tegenover het Belgische Sportbeat. “Helaas was het toen nog niet helemaal opgelost.”

Timmermans en Van Katwijk
Vrijwilligers van Sporting Pelt probeerden het licht weer aan te krijgen en dat lukte deels. Trainer/coach van Sporting Pelt Bjorn Timmermans: “We hebben twaalf lampen niet aangekregen en toen heeft Bevo besloten niet te spelen, wij wilden dat wel. Van de waarnemer moesten we er onderling uitkomen.”

“Ergens is de beslissing van Bevo te begrijpen, want de condities aan de linkerkant van de hal waren niet hetzelfde als de rechterkant”, besluit Timmermans. Van Katwijk reageert: “Binnen onze spelersgroep was er verdeeldheid. De wedstrijdleiding vertelde dat we door moesten gaan onder dezelfde omstandigheden. Toen hebben we gezegd te stoppen.”

0-10?
De competitieleiding van de BENE-League buigt zich over de uitslag van het duel. De kans bestaat dat een reglementaire 0-10 overwinning van Bevo volgt.

Foto: FotoReza

Advertentie