Skip to main content

Twee maanden na Supercup-mislukking kan VOC eindelijk wraak nemen

30-16. Die score in de strijd om de Supercup moet VOC al even dwars zitten en zaterdagavond krijgen de Amsterdammers kans op eerherstel tegen HC Groot Venlo.

Advertentie

Twee maanden geleden zette de huidige nummer twee van de eredivisie de koploper te kijk. In The Dome was het verschil tussen landskampioen VOC en HC Groot Venlo heel erg groot.

Veertien punten
Zeven competitierondes later komen beide teams elkaar aankomend weekend weer tegen. De Supercup-winnaar komt naar de hoofdstad. VOC, dat net als HC Groot Venlo op veertien punten staat en het beste doelsaldo heeft, kan de rug rechten.

Buiten Velo trof de ploeg van Rachel de Haze (foto) de afgelopen weken vooral laagvliegers in de eredivisie. HC Groot Venlo heeft al afgerekend met ploegen als Quintus, VZV en SEW. Ook zijn de dames van trainer/coach Robin Gielen door in de EHF European Cup. In november treffen de blauw-witten het Bosnische ZRK Krivaja.

Stobbe en Klompers
VOC – HC Groot Venlo begint zaterdagavond om 19:00. Koen Stobbe en Jaap Klompers moeten de pot in Noord-Holland in goede banen leiden.

Volledige programma eredivisie:
19:00 VOC – HC Groot Venlo
19:00 E&O – VZV
19:00 DSVD – V&L
19:00 Velo – Quintus
19:00 Kwiek – SEW
21:00 PSV – Volendam

Foto: FotoReza

Advertentie