Skip to main content

Twee oud-internationals nemen plaats in de studio van Viaplay

Martine Smeets (33, foto) en Maura Visser (38) zijn de aankomende dagen te zien op Viaplay. De oud-internationals zijn de analisten van de streamingdienst bij het studioprogramma rond het WK.

Advertentie

Smeets en Visser hebben veel interlands voor Oranje gespeeld en inmiddels gestopt. Tijdens het wereldkampioenschap neemt het duo plaats achter de desk van Viaplay.

Uitgebreide analyses
Tijdens alle WK-duels van Oranje zendt de streamingdienst een voor-, tussen- en nabeschouwing uit. Smeets en Visser zitten samen met presentatrice Anne-Greet Haars in de studio. Laatstgenoemde presenteerde ook de WK-uitzendingen van Viaplay in januari.

Arjan van der Giessen is namens de uitzendgemachtigde in Frederikshavn waar de nationale ploeg de eerste drie groepswedstrijden afwerkt. De verslaggever is vooral bekend van het darten, maar kwam tijdens het wereldkampioenschap van de mannen – plaats veertien – al eerder in aanraking met de handbalsport.

Advertentie

Een jaar geleden stopte wereldkampioen Smeets als speelster van het Roemeense CSM Bucuresti. In september 2021 zwaaide de linkerhoekspeelster af bij Oranje. Collega Visser was in 2020 voor het laatst voor SG BBM Bietigheim actief en is tegenwoordig spelersmakelaar bij GRANDSLAM.

Vanaf 17:30
De eerste WK-uitzending op Viaplay is morgenavond wanneer Nederland het tegen Argentinië opneemt. Schakel om 17:30 in voor de voorbeschouwing met Smeets en Visser.

Het openingsduel begint om 18:00 en redactielid van Handbal Inside Stijn Steenhuis is de commentator. Tijdens de tweede partij in de poule, zaterdagavond om 18:00, is Raymond Koning bij Congo – Nederland te horen.

Viaplay zendt alle duels van het wereldkampioenschap uit. Een abonnement kost € 15,99. Klik hier voor meer informatie.

Foto: FotoReza

Advertentie