Skip to main content

Twee punten voor de hoofdronde op het spel tegen Noorwegen

By 17 januari 2023Oranje, Oranje Heren, Voorpagina

De Oranjemannen spelen vanavond op het WK tegen Noorwegen om de groepszege, maar vooral twee extra punten in de hoofdronde.

Advertentie

De aanstaande, ongeslagen opponenten zijn al zeker van de hoofdfase van het wereldkampioenschap. De winnaar van Nederland – Noorwegen neem twee extra punten mee naar Katowice.

Voorbeschouwing in de studio
De top-3 van iedere poule plaatst zich voor de volgende ronde van het WK. Alleen de punten die gescoord zijn tegen een groepsgenoot die ook door is gaan mee. Omdat Nederland en Noorwegen beiden al geplaatst zijn is zeker dat vanavond om twee punten voor de hoofdfase wordt gespeeld.

Nederland – Noorwegen begint om 20:30 en is te zien op Viaplay. Raymond Koning doet commentaar. De voorbeschouwing met analisten Mark Bult en Tess Wester begint om 20:00.

Al om 18:00
Eerder op de avond spelen Noord-Macedoniƫ en Argentiniƫ om het laatste plekje in de hoofdfase en ook dit duel is vanaf 18:00 te volgen op de streamingdienst. Redactielid van Handbal Inside Stijn Steenhuis is aan het begin van de avond bij deze partij te horen.

Foto: FotoReza

Advertentie