Tweede competitiezege voor promovendus Velo

By 25 september 2022Competities, Eredivisie, Voorpagina

Op bezoek bij DSVD heeft promovendus Velo de tweede competitiezege geboekt: 29-30.

Na 13-17 bij rust kwam de thuisploeg in de tweede helft nog heel dichtij. Ook bij 25-28 gaf DSVD niet op. Even voor tijd scoorde Marloes Scholten de gelijkmaker.

Schutter Carmen Riepe (foto) was de maker van de 28-29 waarna opnieuw Scholten zestig tellen voor het eind voor de gelijke stand zorgde. In het vervolg stopte Velo-doelvrouw Mandy Schanssema een break-out.

Aanwinst Talisa van Bergen en Henegouwen-Groen zette de gasten uit Wateringen, in speelronde één te sterk voor VZV, in de slotminuut weer op voorsprong. In de staart van de partij probeerde DSVD het nog een keer, maar blokte Velo het laatste schot van afstand.

Door het resultaat in Overijssel komt Velo op vier punten uit vier wedstrijden. DSVD heeft twee punten minder.