Skip to main content

Het #tweekend van Handbal Inside

Een nieuw handbalweekend staat voor de boeg. Heet zaterdagavondje of lekker zondagmiddagje. Handbal Inside blikt aan de hand van een aantal tweets vooruit! Het #tweekend van Handbal Inside

Advertentie

Gisteravond versloeg Swift concurrent Hercules met hele duidelijke cijfers. Tijdens het ontbijt slingerde coach Arthur Langedijk een screenshotje van teletekst de wereld in. De Arnhemmers zijn ook volgend jaar aanwezig in de eredivisie!

Vanavond starten de play-offs voor de mannen van de eerste divisie. Het Rotterdamse HARO is misschien de favoriet voor de promotie. Maar er zijn meer plaatsen te vergeven. Vanavond een handbalklassieker: 020 tegen 010!

Alles kan, in de BZT-show. Dus als drie handbalinternationals op bezoek komen, kunnen we vuurwerk verwachten. Met je bord op schoot inschakelen op NPO3!

Advertentie

https://twitter.com/MalesteinAngela/status/716201979010224129

Het Bietigheim van vier landgenoten speelt vanavond een hele belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap. De hond van rechterhoekspeelster Angela Malestein gunde haar baasje een lange nachtrust. Lekker bezig, hond.

Welke damesploeg promoveert naar de eredivisie? In Noord-Holland staat vanavond een ongelooflijke kraker op het programma. Zowel VZV als DSVD wil graag omhoog. Succes!

Misschien wel de belangrijkste wedstrijd van de avond: Volendam in eigen huis tegen Hurry-Up. Voor het team van Mark Schmetz lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. De gasten uit Drenthe kunnen in het palingdorp een unieke positie verkrijgen: bij winst lijkt het thuisduel tegen BEVO beslissend te zijn wie naar de finale gaat. Hurry-Up kan rekenen op een supportersgroep uit het eigen Zwartemeer!

En tot slot: bij de Zuiderburen wordt er dit weekend om de prijzen gespeeld. Vier landgenoten staan in de finale om de beker van België. Lees de voorbeschouwing met Tongeren-doelman Rudi Schenk op de website!

Door: Stijn Steenhuis

Advertentie

Join the discussion 41 Comments