Skip to main content

Uitdager Rapiditas ontvangt Volendam vanavond al in beker

By 1 februari 2023Beker, Competities, Voorpagina

De achtste bekerfinale tussen uitdager Rapiditas en Volendam wordt niet volgende week woensdag, maar al vanavond afgewerkt.

Advertentie

Door het carnavalsfeest dat in Weert nadert heeft Rapiditas verzocht een week eerder te spelen. Zo ontvangt de Limburgse eerste divisionist vanavond al BENE-Leagueploeg Volendam.

Rapiditas is de huidige nummer vijf van de eerste divisie. Vorig seizoen werd de formatie van Osvaldo Gomes, die een verleden heeft bij onder meer DFS Arnhem en Bevo, eerste in de tweede divisie en ging samen met de reserves van Hurry-Up omhoog.

Gomes versus Hinskens
De wit-blauwen hebben de laatste zestien van de beker bereikt zonder het tegen V&L op te nemen. Door personele problemen zag de streekgenoot af van het spelen van de regiofinale. Opponent Volendam is rechtstreeks geplaatst voor de achtste finale van de landelijke beker.

De bezoekers uit Noord-Holland waren afgelopen weekend in de BENE-League te sterk voor het Belgische KTSV Eupen. Het werd 41-29 voor de mannen van Geert Hinskens en WK-ganger Gerrie Eijlers.

Zeven andere duels
Rapiditas – Volendam begint vanavond om 20:15. De zeven andere wedstrijden bij de laatste zestien worden volgende week afgewerkt.

Lees ook: Voormalige fusiepartners uit Limburg botsen in beker

Advertentie