Skip to main content

Uitoverwinning HSG Nordhorn-Lingen, TBV Lemgo door in Europa

Na promotie misgelopen te hebben is HSG Nordhorn-Lingen op het tweede niveau van Duitsland gestart met een uitoverwinning.

Advertentie

Op bezoek bij TV 05/07 Hüttenberg werd het 25-29. Vooral voor rust maakten de gasten het verschil (8-14).

36 procent
Namens HSG Nordhorn-Lingen, dat al is uitgeschakeld in de DHB Pokal, maakte Sander Visser twee uit twee. De linkspoot is bezig aan zijn derde seizoen in het rood-wit en heeft concurrent Robert Weber naar Griekenland zien vertrekken.

International Bart Ravensbergen (foto) keepte een dik half uur en kwam op vreemd grondgebied tot acht stops (36 procent). Positiecollega Björn Buhrmestert keerde zelfs de helft van de ballen van TV 05/07 Hüttenberg.

Niels Versteijnen
Nog meer Nederlands succes in Duitsland. TBV Lemgo heeft de tweede ronde van de EHF European League gehaald. Na een overwinning in Duitsland bleef het gisteravond in Spanje 28-28 tegen BM Logrono La Rioja.

Met zes doelpunten had Niels Versteijnen een mooi aandeel in de Europese remise van TBV Lemgo. De rechteropbouwer is in de zomer overgekomen van VfL Lübeck-Schwartau. Ook landgenoot Bobby Schagen prikte gisteravond in Spanje een keer raak.

Foto: FotoReza

Advertentie