Skip to main content

Vader en zoon Van Dijk naar Bevo

By 27 februari 2023BENE-league, Competities, Voorpagina

Vader Hans (52) en zoon Destin van Dijk (21) gaan in de zomer samen naar BENE-Leagueploeg Bevo.

Advertentie

Hans van Dijk (foto boven) wordt in Panningen de nieuwe hoofdtrainer. Hij komt over van competitiegenoot Tachos en volgt bij Bevo Richard Curfs op. Na één seizoen maakt de Limburger alweer plaats.

Hal zit vaak vol
De jongste van de twee gaat na jaren Aalsmeer inruilen. Bij de Noord-Limburgers gaat de lange linkeropbouwer voor een volle kans in de hoofdmacht. In januari werd Van Dijk nog opgeroepen voor Nederland B.

“Ik vind het een fijne club en de hal zit vaak vol. Dat ik ook nog eens samen met mijn zoon mag werken zien we samen erg zitten. Dit was een kans die ik niet kon laten gaan”, aldus Hans van Dijk.

Doorgroeien bij Bevo
Destin van Dijk (foto onder) dankt Aalsmeer voor de leerzame jaren: “Nu wordt het tijd om een volgende stap te maken en die maak ik graag met Bevo. Bij Bevo is ruimte voor mij als een van de twee linkeropbouwers, daarin wil ik doorgroeien en de club kan me daarbij helpen.”

Door blessureleed kent Bevo een moeilijk jaar. De Panningers zijn negende in de BENE-League geworden. Hans van Dijk: “Voor aankomend jaar ziet het er beter uit. Ik verwacht dat we niet weer in het rechterrijtje terechtkomen.”

Foto: FotoReza

Advertentie