Skip to main content

Volendam heeft beet: Van Buren verlengt

Maurits van Buren is ook na de zomer te bewonderen in het oranje van KRAS/Volendam. De club uit het vissersdorp en de rechterhoekspeler verlengen de samenwerking voor een jaar.

Advertentie

In 2011 kwam Van Buren over van V&L uit Geleen en maakte de staart van de succesjaren van de oranjehemden uit Noord-Holland mee. De Limburger werkte zich op van talent naar basiskracht. Na een reeks uitstekende wedstrijden in de BENE-League werd Van Buren in maart uitgenodigd voor de oefentrip van Oranje in Portugal.

Oude niveau herpakken
“Het afgelopen seizoen hebben we er als team niet veel van gemaakt”, vertelt Van Buren op de website van de club. “Ik hoop dat het komende seizoen beter verloopt en dat we weer voor de prijzen zullen gaan”. Nieuwe hoofdcoach Pjotr Konitz, die eerder Leon van Schie mocht begroeten als topaanwinst, is erg tevreden met de contractverlening van de technisch begaafde linkshander. “Een echte sportman, die niet bij de pakken neer gaat zitten, maar vecht om het oude niveau van Volendam weer te herpakken”.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • Visa Liban schreef:

    Hi there, I discovered your blog by way of Google while searching for a similar matter, your site got here up, it seems to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.