Skip to main content

Van den Beucken steelt show in Noorwegen

De Noorse werkgever van Mark van den Beucken (25) Kristiansand Top Handbal is na afgelopen weekend blij met de goalie van Oranje. Tegen Halden werd hij uitgeroepen tot de beste.

Advertentie

Kristiansand Top Handbal hield ternauwernood twee punten over aan het uitduel met Halden: 29-30. Met dank aan Van den Beucken.

Tegen de hoogvlieger van de Noorse eredivisie kwam de doelman van het Nederlands team tot zestien stops. Na de zege werd Van den Beucken verkozen tot ‘Man of the Match’.

Definitieve doorbraak
Sinds de zomer staat hij bij Kristiansand Top Handbal onder contract. Van den Beucken is overgekomen uit Duitsland waar hij voor het laatst voor TBV Lemgo speelde.

Kristiansand Top Handbal omschrijft de partij van Van den Beucken als zijn definitieve doorbraak in Noorwegen. Door het resultaat is Kristiansand Top Handbal naar plaats zeven op de ranglijst.

Trainingsstage in Polen
De Limburger hoopt achter Bart Ravensbergen op een plekje in de EK-selectie. Eind deze maand mag Van den Beucken zich bij de nationale ploeg melden voor een trainingsstage in Polen. Op 13 januari 2022 opent Nederland het Europees Kampioenschap in Boedapest tegen thuisland Hongarije.

Foto: FotoReza

Advertentie