Skip to main content

Van Dijk tekent bij in Panningen: “De beleving hier is mooi”

Trainer/coach Hans van Dijk (53) staat ook volgend seizoen bij de hoofdmacht van Bevo voor de groep. Hij heeft zijn contract in Panningen met één jaar verlengd.

Advertentie

Een jaar geleden kwam van Dijk over van Tachos. Met de geel-blauwen bereikte hij vorige maand de bekerfinale. Op dit moment speelt Bevo in de HandbalNL League om de landstitel.

“Ik ben er erg blij mee, want heb het bij Bevo goed naar mijn zin. Er staat een leuke en talentvolle groep en tevens vind ik het een heel leuke vereniging”, legt Van Dijk uit. Ook keeperstrainer Erwin Jansen, die samen met Van Dijk overkwam van de eredivisionist uit Waalwijk, blijft bij de Noord-Limburgers.

Eigen jeugd
Van Dijk vervolgt: “De beleving hier is mooi. Het leeft in het dorp. Dat komt ook, omdat eigen jeugd doorbreekt. Denk aan jongens als Martijn Hendriks en Driek Manders. Ik kijk er naar uit met hen verder te bouwen.”

Samen met compagnon Jansen loert Van Dijk op versterking onder de lat, omdat Arjan Versteijnen in de zomer naar Duitsland vertrekt. Ook moet het vertrek van Kobe Serras (Hubo Handbal) en Dario Polman (stoppen) opgevangen worden.

Limburgse derby
Bevo ontvangt morgen in de nacompetitie titelhouder LIONS. De Limburgse derby begint om 19:30.

Foto: FotoReza

Advertentie