Skip to main content

Van Erp zorgt voor pover puntje tegen vrienden en aanstaande teamgenoten

Anderen van Quintus juichten na de late 33-33 harder dan doelpuntenmaker Jordi van Erp. De uitblinker aan de zijde van de gasten pakte zo een pover puntje af van zijn vrienden en aanstaande teamgenoten van Dynamico.

Advertentie

In Oss had de nummer veertien van de ranglijst heel lang het betere van het spel. Na 16-14 halverwege en zelfs 30-24 kwam runner-up Quintus pas terug. Namens Dynamico maakte Chiel van Iperen er uiteindelijk elf.

Ook elf goals
Evenveel treffers als Van Erp die uitgroeide tot de belangrijkste man van de bezoekende kampioenskandidaat. Uitgerekend tegen de club waar hij in de zomer gaat terugkeren, de transfer werd twee weken geleden afgerond, bepaalde de Ossenaar de eindstand.

Door de remise op de vloer van Dynamico is Houten nog geen kampioen. Waar Quintus morste bleef de koploper uit Utrecht met Volendam 2 op bezoek rechtovereind:46-19. Met nog twee wedstrijden te gaan is het verschil tussen de nummers één en twee van de eredivisie vier punten.

Houten komt langs
Over een week kan in Kwintsheul de schaal uitgereikt worden, want Quintus en Houten komen elkaar dan tegen. Het moedige Dynamico, in de laatste twee duels van het seizoen nog zonder ‘verloren zoon’ Van Erp, gaat zaterdagavond bij de reserves van Aalsmeer op bezoek.

Foto: FotoReza

Advertentie