Van Grunsven helpt Bevo in Zwartemeer

Bevo blijft door een uitoverwinning op Hurry-Up (27-30) nog in de race om landstitel. Doelman Bram van Grunsven hielp de Panningers in Zwartemeer.

Advertentie

In de slotminuten kwam Bevo terug van een achterstand (26-25). De gasten hadden in de eindfase een beetje meer over. Topschutter Kobe Serras en invallers Sybren Stijweg, stijlvol vanaf zeven meter, Luuk Santing beslisten de partij tegen Hurry-Up.

Het uur vol
Voor rust was de formatie van Joop Fiege nog beter. Na 10-11 zorgden Petar Puljic, Dragan Vrgoc en Sjoerd Boonstra voor het voordeel van de Zwartemeerders (17-15). Onder de lat was Boris Tot goed voor een serie knappe reddingen.

Aan de overkant was positiegenoot Bram van Grunsven namens Bevo nog beslissender. Sinds het vertrek van Arjan Versteijnen naar Achilles Bocholt is hij de onbetwiste eerste keuze van Jo Smeets. Jeugdspeler Ivo Verberne fungeert als reserve.

Vijf punten
Van Grunsven maakte in Drenthe het uur onder de Noord-Limburgse lat vol, was de aangever van de slotgoal van Guus van den Heuvel en werd na het eindsignaal uitvoerig bedankt door zijn teamgenoten. Bevo komt net als Volendam op vijf punten. Hurry-Up blijft met twee punten laatste.

Foto: FotoReza

Advertentie