Skip to main content

Van Gulik gaat voor acht seizoenen bij HSG Bensheim/Auerbach

Sarah van Gulik (30) hoopt over drie seizoenen haar carrière bij HSG Bensheim/Auerbach te kunnen afsluiten. De spelmaakster heeft haar aflopende contract bij de Bundesliga-club tot en met 2024 verlengd en hoopt de acht seizoenen in het rode tenue vol te maken.

Advertentie

Volgens directeur Michael Geil is de contractverlenging van Van Gulik een sterk signaal: “Ze is een rolmodel voor inzet en discipline en een belangrijk gezicht voor de Flames in de regio. In haar vijf jaar bij ons heeft Sarah veel bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van handbal aan de ‘Bergstrasse’.”

In 2016 kwam Van Gulik over van HSG Bad Wildungen Vipers. Een jaar later promoveerde HSG Bensheim/Auerbach naar de Bundesliga. In het kampioensjaar werd Van Gulik uitgeroepen tot MVP van de tweede Bundesliga.

“De ‘Bergstrasse’ is mijn thuis”, laat de hoofdrolspeler weten bij het zetten van de nieuwe krabbel. Bij HSG Bensheim/Auerbach is Van Gulik ook jeugdtrainster. “Sportief hebben we al veel bereikt met de Flames en we hebben nog veel te doen. Ik ben erg blij dat ik over drie jaar mijn carrière als speler bij de Flames kan beëindigen.”

Eerder maakten landgenoten Dionne Visser en Sarah Dekker al bekend bij HSG Bensheim/Auerbach te blijven.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie