Skip to main content

Veel Nederlandse goals bij TuS Lintfort-SG 09 Kirchhof

By 9 december 2019Buitenland, Duitsland, Voorpagina

26 van de 61 doelpunten tijdens het tweede Bundesliga-duel tussen TuS Lintfort en SG 09 Kirchhof kwamen van een Nederlandse hand. De thuisploeg trok na zestig minuten aan het langste eind: 32-29.

Advertentie

Met negen treffers werd Loes Vandewal de topschutter van de wedstrijd. Een landgenoot aan de overkant maakte er zeven: Mariël Beugels (foto). De spelmaakster is in de zomer verkast van HSG Bad Wildungen Vipers naar SG 09 Kirchhof.

Namens de gasten waren ook Anouk van de Wiel (3) en Iva van der Linden trefzeker. Laatstgenoemde heeft een verleden bij Quintus en is teruggekeerd na een zware blessure. Van der Linden droeg evenals Beugels lang het shirt van Jong Oranje.

Voor TuS Lintfort deden ook Becky van Nijf en Lisan van Hulten met ieder drie treffers een duit in het zakje. Door de thuiszege stijgt TuS Lintfort naar de zesde plaats in de tweede Bundesliga. SG 09 Kirchhof blijft in degradatiegevaar.

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    436206 878830Youll discover some fascinating points in time in this post but I do not know if I see all of them center to heart. Theres some validity but I will take hold opinion until I appear into it further. Fantastic post , thanks and we want significantly more! Added to FeedBurner too 586749