Skip to main content

Verlenging Boonstra, versterkingen laten op zich wachten

Sjoerd Boonstra heeft zijn contract bij JMS/Hurry-Up verlengd. De sterke cirkelspeler begint na de zomer aan zijn tweede seizoen in het Zwartemeerse oranje. 

Advertentie

Een jaar geleden maakte Boonstra de overstap van E&O naar de buur uit het dorp. In zijn eerste jaar in het oranje van Hurry-Up maakte de 23-jarige lijnspeler goede fases door in de BENE-League.

Sterkhouders
Boonstra is de derde sterkhouder die verlengd in Zuidoost-Drenthe. Eerder zetten Suelmann en Falke een krabbel onder een nieuwe verbintenis. Het contract van spelmaker Trainavicius loopt door tot 2018. De Litouwer legde derhalve interesse van OCI-Lions naast zich neer.

Versterkingen laten in Zwartemeer op zich wachten. Hoofdcoach Vlijm liet zijn oog vallen op meerdere Nederlandse talenten, maar tot een akkoord kwam het tot nog toe niet. Hurry-Up eindigde in het eerste jaar in de BENE-League als tweede Nederlandse club. Tevens werden de oranjehemden in de halve finale van de beker en Europese Challenge Cup uitgeschakeld.

Doelmannen
Hurry-Up is druk op zoek naar een doelman. Routinier Kremer stopt, terwijl Thomas Aagaard terugkeert naar Denemarken. De Drentse club flirtte met de Duitser Fabian Kaleun. Echter maakte de reservedoelman van HSG Nordhorn-Lingen aan speculaties een eind door afgelopen week te verlengen bij de topclub.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie