Skip to main content

Vernieuwd Volendam moet punten aan finalist laten

By 3 september 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

Het is Volendam vanmiddag op eigen parket net niet gelukt om in de eerste ronde van de BENE-League tegen finalist Achilles Bocholt een resultaat te boeken: 26-27.

Advertentie

Na 11-13 bij rust kwam de vernieuwde formatie van Geert Hinskens en assistent Gerrie Eijlers in de tweede helft op voorsprong. Rechterhoekspeler Robin Nagtegaal (foto) was verantwoordelijk voor de 22-21.

Tim Claessens
In de slotfase ging Volendam – dat verder moet zonder basiskrachten als Florent Bourget, Abou Fofana en Dennis Schellekens – alsnog de boot in. Na 25-25 besliste landgenoot en oud-speler van Volendam Tim Claessens de partij in Noord-Holland in Belgisch voordeel.

Tegen Achilles Bocholt stuurde Hinskens onder meer aanwinsten Evan de Lange, Oskar Schöll en Lucas Schneider het veld in. Volgende week zaterdag gaat Volendam op bezoek bij het sterke Sporting Pelt.

Eyecons
Om 19:00 komen competitiegenoten Aalsmeer en Bevo elkaar tegen. De wedstrijd in De Bloemhof staat in het teken van de terugkeer van Oranjeheer Jeffrey Boomhouwer. Een uur later kun je op Eyecons inschakelen voor LIONS – Sporting Pelt.

Foto: FotoReza

Advertentie