Skip to main content

Versteijnen meldt zich met goed gevoel bij Oranje

Met twee punten en wat goals in de tweede Bundesliga op zak heeft Niels Versteijnen (21) zich bij de nationale ploeg op Papendal gemeld.

Advertentie

Met zijn club VfL Lübeck-Schwartau wist de rechteropbouwer van Oranje een achterstand (9-10) bij rust tegen TSV Bayer Dormagen om te buigen. Onder meer door vijf doelpunten van Versteijnen eindigde de partij in 26-21 voor VfL Lübeck-Schwartau.

Plaats tien in Duitsland
Ook wist de lange linkspoot drie assists te geven. Door het resultaat komt VfL Lübeck-Schwartau op acht punten op het tweede niveau in Duitsland. Daarmee staan Versteijnen en consorten op plaats tien met een wedstrijd te goed.

Het Nederlands team waar de rechteropbouwer onderdeel van uitmaakt is in de midweek op Papendal om zich voor te bereiden op het oefenweekend in Noorwegen waar met het oog op het EK in januari 2022 tegen het thuisland en Denemarken wordt gespeeld.

Tweelingbroer Arjan
Versteijnen’s tweelingbroer Arjan Versteijnen hoort ook bij de trainingsgroep van 21 spelers. De goalie van Achilles Bocholt zal eveneens een glimlach op zijn gezicht hebben. De titelhouder van de BENE-League rekende afgelopen weekend af met concurrent Sporting Pelt (37-29).

Advertentie