Skip to main content

Versteijnen speelt pannen van het dak

In een van zijn laatste wedstrijden voor VfL Lübeck-Schwartau heeft Niels Versteijnen nog maar eens laten zien waarom TBV Lemgo de rechteropbouwer heeft opgepikt.

Advertentie

VfL Lübeck-Schwartau had vrijdagavond in de tweede Bundesliga geen moeite met HSC 2000 Coburg: 37-25 (18-11). Versteijnen scoorde liefst acht uit elf en heeft in Duitsland een plekje in het ‘Team van de Week’ gekregen.

Dani Baijens
Ook gaf de linkspoot uit Noord-Brabant twee assists. Na het laatste fluitsignaal werd Versteijnen uitgeroepen tot ‘MOTM’. Met nog vier duels te gaan staat VfL Lübeck-Schwartau tiende.

Landgenoot Dani Baijens had het tevens op zijn heupen op het tweede niveau van Duitsland. In dienst van ASV Hamm-Westfalen kwam de Rotterdamse spelmaker, na de zomer eigendom van HSV, tot acht treffers. Niet genoeg voor de zege, want in de promotiestrijd ging runner-up ASV Hamm-Westfalen tegen Dessau-Rosslauer HV jammerlijk ten onder: 34-29 (16-12).

HSG Nordhorn-Lingen
De uitnederlaag heeft voor Baijens en consorten geen directe gevolgen. Ook nummer drie op de ranglijst HSG Nordhorn-Lingen ging op vreemde bodem onderuit. Ondanks doelpunten van Sander Visser en Patrick Miedema trokken de rood-witten bij ThSV Eisenach aan het kortste eind (26-24).

Advertentie