Skip to main content

Versteijnen speelt volgend seizoen in de Bundesliga

Niels Versteijnen (21) heeft een transfer naar het hoogste niveau in Duitsland te pakken. De rechteropbouwer van Oranje heeft bij TBV Lemgo getekend.

Advertentie

Tot en met de lente van 2024 speelt Versteijnen in het blauw-wit van de bekerwinnaar. Aan het einde van het lopende seizoen gaat de international VfL Lübeck-Schwartau inruilen.

In 2018 maakte Versteijnen de stap van de eredivisie naar Duitsland. Tot 2020 stond de lange linkspoot bij SG Flensburg-Handewitt onder contract waarvoor Versteijnen. in de Bundesliga debuteerde. Op zoek naar meer speelminuten maakte hij de doorstart in de tweede Bundesliga.

Bij VfL Lübeck-Schwartau is Versteijnen met 94 doelpunten en 61 assists de huidige clubtopscorer. Na de zomer wordt hij bij TBV Lemgo ploeggenoot van Niko Blaauw en Bobby Schagen. Versteijnen vervangt Andreas Cederholm die naar het Zweedse IFK Kristianstad gaat.

Trainer/coach van TBV Lemgo Florian Kehrmann over de aanwinst uit Noord-Brabant: “Niels is een complete speler die zowel in de verdediging als aanval zijn man staat. Hij is heel doelgevaarlijk zonder daarbij zijn ploeggenoten uit het oog te verliezen.”

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie