Skip to main content

Vertraging release Handball 17 in Nederland en België

By 18 november 2016Voorpagina

Bigben Interactive, de uitgever van Handball 17, heeft laten weten dat de release van Handball 17 in Nederland en België vertraging heeft opgelopen. De geplande releasedatum stond op vrijdag 11 november 2016. Deze datum wordt nu verschoven naar vrijdag 25 november 2016. 

Advertentie

Handball 17 is de enige handbalgame ter wereld en is verkrijgbaar op Playstation 4, Playstation 3, XBox One en PC. Handball 17 bestellen kan hier!

Kruip in de huid van Luc Steins of Fabian van Olphen
Naast de twee Duitse competities en de Franse en Spaanse eerste divisies, is de Franse tweede divisie nu ook toegevoegd aan de handbalgame, ter ere van de toetreding aan de Ligue Nationale de Handball.

Hierdoor kun je nu spelen met alle 82 officiële teams van de meest prestigieuze Europese competities: de LIDL STARLIGUE en PROLIGUE in Frankrijk, de DKB Handball-Bundesliga & 2. Handball-Bundesliga in Duitsland en de Liga ASOBAL in Spanje.

Reserveer nu!
Wil jij deze vette game thuis hebben. Schrijf je dan in voor 24 november via de handbalinsideshop en ontvang direct na de release Handball 17 en de november editie van Handbal Inside Magazine!

Advertentie

Join the discussion One Comment