Skip to main content

Viaplay strikt wereldkampioen Wester en Bult als analisten

Tijdens het aanstaande WK in Polen en Zweden zijn Tess Wester (foto) en Mark Bult op Viaplay te zien als analisten in de studio.

Advertentie

De streamingdienst zendt alle WK-duels uit op internet. Voor, tussen en na de wedstrijden van de Oranjemannen komt Viaplay met een studioprogramma en Wester en Bult gaan voor de analyses zorgen.

Samen met presentatrice Anne-Greet Haars zit het duo in Hilversum aan tafel. Raymond Koning en Stijn Steenhuis, redactielid van Handbal Inside, verzorgen het commentaar bij de duels van Nederland en de groepsgenoten.

Momenteel zonder club
Zo is Koning vanavond bij het openingsduel Nederland – ArgentiniĆ« te horen (18:00). Aansluitend om 20:30, na de analyse van Wester en Bult, doet Steenhuis commentaar bij Noord-MacedoniĆ« – Noorwegen. De partijen in alle andere groepen zijn voorzien van Engels commentaar.

Wereldkampioen Wester is enkele weken geleden bevallen en momenteel clubloos. Over de grens in Duitsland is Bult al jaren assistent bij Bundesliga-club SG Flensburg-Handewitt. De sterkste competitie van de wereld staat tijdens het WK stil waardoor Bult naar eigen land kan komen om voor Viaplay te werken.

Abonneren
De eerste uitzending van Viaplay begint vanmiddag om 17:25. Abonneren op Viaplay kan hier. De streamingdienst zendt ook Formule 1, darts en internationaal voetbal uit Engeland en Duitsland uit.

Foto: FotoReza

Advertentie