Skip to main content

“Ik vind het moeilijk om een favoriet aan te wijzen”

By 24 augustus 2017Eredivisie, Voorpagina

Red Rag/Tachos warmt zich op voor de start van de competitie. Op zaterdag 26 augustus is in Wijchen de generale repetitie voor de ploeg van Paul Coenders. Wij blikten vooruit met Tachos-speler Sander van Geel.

Advertentie

“Ik heb er vertrouwen in dat we een goed seizoen gaan draaien”, opent de middenopbouwer het gesprek. “We hebben een nieuwe trainer, Paul Coenders, die ook bij zijn vorige club Olympia ‘89 grote stappen heeft gezet. Ik heb er in combinatie met de ploeg die we hebben alle vertrouwen in dat we een sterk seizoen tegemoet gaan!’’

Geen echte favoriet 
Of Tachos een gooi kan doen naar een plekje in de winnaarspoule van de Nederlandse eredivisie zal aankomend weekend moeten blijken op ‘The Flyers Tournament’. Een hoop ploegen zijn aan elkaar gewaagd weet ook Van Geel: “Ik vind het moeilijk om een favoriet aan te wijzen. De ploegen zijn gewoon erg aan elkaar gewaagd.”

“Aalsmeer 2 heeft veel ervaring in de ploeg en is daardoor altijd lastig”

“DFS Arnhem behoort tot de absolute top van de eredivisie, daar hebben we afgelopen seizoen thuis gelijk tegen gespeeld en uit nipt tegen verloren”, vervolgt Van Geel. “Aalsmeer 2 heeft veel ervaring in de ploeg en is daardoor altijd lastig om tegen te spelen. Hellas is een pittige ploeg, vooral vanwege hun verdedigende kwaliteiten. Maar als ik dan toch een winnaar moet aanwijzen zeg ik DFS Arnhem of wij.”

Gratis entree
‘The Flyers Tournament’ zal gratis toegankelijk zijn voor alle geïnteresseerden. Om 14:00 uur start de eerste speelronde in Sportcentrum Arcus. De finale is om 17:00 uur. Meld je aan voor The Flyers Tournament en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie