Skip to main content

Visser na tien maanden terug

Dionne Visser (helemaal links op de foto) heeft na tien maanden blessureleed haar rentree binnen de lijnen gemaakt. Dat deed de cirkelspeelster in het oefenduel tussen Kwiek uit Raalte en HSG Bensheim/Auerbach.

Advertentie

Tien maanden geleden raakte Visser, die een jaar geleden nog in het shirt van de Oranjedames een A-interland in Almere tegen Rusland afwerkte, zwaar geblesseerd aan haar knie. Ze miste een groot deel van afgelopen Bundesliga-seizoen.

Dinsdagavond keerde de cirkelspeelster voor het eerst in lange tijd voor even weer terug op het parket. HSG Bensheim/Auerbach oefende tegen het Kwiek van Lars Hoogeveen. De Duitse club boekte in Drenthe, waar de Bundesliga-ploeg op trainingskamp is, een duidelijke zege op de eredivisionist (20-37).

Mainz en Quintus
Bij HSG Bensheim/Auerbach was een andere landgenoot Sarah van Gulik een van de smaakmakers van de avond. Ook Sarah Dekker, oud-speelster van SEW, en Helen van Beurden staan bij de club uit Duitsland onder contract en kwamen tegen Kwiek in actie.

Visser en consorten openen de competitie op 9 september in en tegen Mainz. Oefenpartner Kwiek keert drie dagen later terug in de eredivisie. De Overijsselaars gaan op bezoek bij Quintus.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie