Skip to main content

V&L stuurt Aristos puntloos terug naar hoofdstad

Het zou een stevige clash om de eerste punten in de eerste divisie moeten worden, maar V&L – Aristos is afgelopen weekend in een duidelijke overwinning voor de thuisploeg geëindigd: 34-23.

Advertentie

Halverwege stond het al 17-11 voor de voormalige eredivisieploeg. Zo is degradant V&L, met onder meer trainer Martin Vlijm op de bank, de weg omhoog op overtuigende wijze gestart.

Een domper voor Aristos dat in de zomer flink heeft ingekocht. In Zuid-Limburg lieten de geel-blauwen zich nog niet op oorlogssterkte zien. Nils Dekker, Luuk Obbens en ook Mark Kooij maakten hun competitiedebuut voor Aristos, terwijl spelers als Niels de Jong, Maurits van Buren en Sonni de Jonge nog ontbraken.

Promovendus Rapiditas
Dit weekend krijgt Aristos in Amsterdam een herkansing. Dan komt Houten 2 op bezoek. V&L, de eerste koploper van de eerste divisie, gaat langs bij Witte Ster. Laatstgenoemd team moest afgelopen weekend alle punten aan thuisploeg Atomium’61 laten (31-22).

Verder op het een na hoogste niveau: een uitzege van promovendus Rapiditas (23-28 tegen Hellas 2), Unitas dat nipt weet te winnen van Oliveo (24-23) en een remise tussen DWS en Artemis’15: 26-26.

ZAP
In de eerste divisie voor vrouwen is de eerste koppositie voor ZAP dat met 35-27 van DSS wist te winnen. Ook overwinningen voor onder meer promovendus MEOS, E&O en Foreholte.

Foto: FotoReza

Advertentie