Skip to main content

Volendam bouwt verder aan selectie volgend seizoen

Volendam heeft het contract van Zlatko Pavicevic verlengd. De Zweedse rechteropbouwer blijft nog minimaal een jaar in het vissersdorp.

Advertentie

Pavicevic kwam een jaar geleden over van AIK Handboll en is sindsdien een belangrijke basiskracht bij Volendam. Algemeen manager Joost Ooms is dan ook erg blij met de contractverlenging van de Zweed. ”Zlatko is niet alleen een goede speler, maar ook een echt verenigingsmens met het hart op de goede plaats”, vertelt Ooms op de clubwebsite.

”Naast het spelen in ons vlaggenschip coacht en traint hij de B-jeugd jongens en zet zich graag in voor de vereniging op allerlei gebieden. Dit soort dingen tellen mee voor een club. We zijn erg trots dat hij bij ons wil blijven, ondanks de aanbiedingen die hij ontvangen heeft in het buitenland”, aldus Ooms.

Ook Pavicevic zelf is blij dat hij blijft. ”Ik ben erg dankbaar dat ik een nieuw contract met de club heb getekend. Ik heb het gevoel dat Volendam bijna mijn nieuwe thuis is. De spelers en alle geweldige mensen in en om de club maken het een unieke plek.”

Geert Hinskens
Eerder verlengde Volendam al de contracten van Rob Goudriaan, Evert Kooijman en Robin Nagtegaal. Ook werd bekend dat Geert Hinskens de opvolger wordt van vertrekkend coach Mark Ortega.

Foto: FotoReza

Advertentie