Skip to main content

Volendam en Hinskens met elkaar door

Volendam en Geert Hinskens (33) gaan met elkaar door. De hoofdtrainer blijft tot en met het seizoen 2024/2025 bij de Noord-Hollanders.

Advertentie

Hinskens is bezig aan zijn eerste seizoen bij de BENE-Leagueploeg. Hij kwam een jaar geleden over van Quintus en wordt in het vissersdorp geassisteerd door Gerrie Eijlers.

Van Gils en De Lange
“Ik ben in Volendam een traject aangegaan met een nieuwe ploeg waar plek is voor meer jongens uit eigen land en ben pas halverwege”, legt Hinskens zijn keuze bij Volendam te blijven uit. “Tot nu toe pakt het geven van kansen goed uit. Vooral zit er nog rek in de ploeg.”

Onder Hinskens en Eijlers zijn spelers als Stefan van Gils en doelman Evan de Lange doorgebroken. De hoofdtrainer, tevens oud-speler van de oranje-zwarten, vult aan: “Ook zijn de broers Tim en Jeroen Roefs belangrijker geworden. Ik hoop dat we volgend seizoen een stapje kunnen maken.”

Top-4 aanvallen
Hinskens besluit: “Constantheid ontbreekt nog een beetje. We zitten er vaak dicht tegenaan. Het doel gaat zijn de top-4 van de BENE-League aan te vallen.”

Foto: Tina Kolthof

Advertentie