Volendam moet toch punt aan Hurry-Up afstaan

Lang leek Volendam met Hurry-Up op bezoek twee punten in de HandbalNL League te scoren. Tot de laatste tel van het treffen in Noord-Holland: 34-34.

Even voor rust tilde Robin Nagtegaal in het oranje-zwart van de thuisploeg de score naar 20-17. Ook in de tweede helft kwam Volendam meermaals drie doelpunten voor.

Roefs en Suelmann
Met nog dertien minuten te gaan betekende een fraaie draaier van Tim Roefs de 29-26. De linkeropbouwer van de thuisploeg scoorde ook de 33-28 waarna de winnaar in Volendam duidelijk leek.

Hurry-Up gaf niet op en kwam terug tot 34-32. Na balverlies van de formatie van Geert Hinskens (foto) maakte Ronald Suelmann, in het tenue van teamgenoot Sjoerd Boonstra, de eerste aansluitingstreffer in lange tijd. Een minuut later verloor Volendam opnieuw de bal.

Nog vijf seconden
Met vijf seconden te gaan leek Suelmann zich vast te lopen. Hij kon de bal nog doorgeven aan Patrick Miedema. Vlak voor de zoemer was het de beste middenopbouwer van de BENE-League die namens de Zwartemeerders een punt pikte.