Skip to main content

Volendam sluit Van Driel weer in de armen

Spelmaker Lars van Driel (23) keert na jaren van zwerven terug naar de club waar hij begon: Volendam.

Advertentie

Na één seizoen bij Bevo sluit de schutter in de zomer aan bij de competitiegenoot uit Noord-Holland. Trainer/coach Hans van Dijk haalde Van Driel een jaar geleden naar Noord-Limburg.

Van Driel: “Na vier jaar van omzwervingen ben ik enorm enthousiast om weer het oranje shirt te dragen en mijn talent te laten zien. Ik hoop dat we samen als team kunnen strijden voor de prijzen. Iets waar ik vroeger alleen van kon dromen toen ik nog als supporter op de tribune zat.”

Lengte en schot
Via de jeugdopleiding van Volendam kwam de opbouwer achtereenvolgens bij het Belgische KV Sasja en Houten terecht. Met de Panningers haalde Van Driel dit jaar de bekerfinale. In Almere verloor Bevo van Aalsmeer.

“Lars heeft zich inmiddels bewezen bij zijn vorige clubs en daarom zijn we verheugd met zijn terugkeer”, aldus trainer/coach van Volendam Geert Hinskens. “Met zijn lengte van 1.93 meter en uitstekende schot is hij een aanwinst voor onze opbouwrij.”

Evert Kooijman
De aanstaande rentree van Van Driel komt Hinskens goed uit, want Ephrahim Jerry, Lucas Schneider en Jelmer de Vries gaan Volendam aan het einde van het seizoen verlaten. Ook cirkelspeler Evert Kooijman stopt er na de HandbalNL League mee.

Foto: FotoReza

Advertentie