Volendam toch naast Hurry-Up

By 16 november 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

Het inhaalduel in de BENE-League tussen Volendam en Hurry-Up is gisteravond na een verrassende eindsprint van de thuisploeg in 26-26 geëindigd.

Bij 23-26 leek de buit binnen voor de gasten uit Drenthe. Met twee treffers op rij bracht Oskar Schöll de spanning in de partij terug.

Evert Kooijman
Met nog 23 seconden op de klok nam coach van Hurry-Up Joop Fiege een time-out. Tien tellen voor het eind verloren de zenuwachtige bezoekers nogmaals knullig de bal. Aan de overkant maakte Evert Kooijman (foto) alsnog gelijk.

In de eerste helft leek Volendam zelfs op weg naar twee punten. Echter had Hurry-Up na de onderbreking, 15-11 bij rust, maar even nodig weer in kansrijke positie te komen. In minuut 36 was het aanvoerder Bernie Vermeer die voor 15-15 zorgde.