Skip to main content

Vanavond twee topduels in de kampioenspoule!

Het belooft een spannend avondje te worden in de play offs van de Nederlandse Eredivisie. Met uitzondering van OCI-Lions komt de rest van de top vijf vanavond in actie. In twee rechtstreekse confrontaties zullen de ploegen alles uit de kast halen om in het spoor te blijven van lijstaanvoerder OCI-Lions.

Advertentie

KRAS/Volendam – Targos Bevo Hc
KRAS/Volendam neemt het in eigen huis op tegen Targos/Bevo, de ploeg waar in de BENE League nog dik van werd verloren (35 – 18) en voor de spelersgroep reden was om een excuusbrief te schrijven aan de vereniging. Tevens is de ontmoeting tussen Volendam en Bevo een confrontatie tussen twee trainers die elkaar op z’n zachts gezegd niet helemaal liggen. Wie er ook aan het langste eind trekt, vuurwerk lijkt vanavond gegarandeerd in sporthal Opperdam.

JMS Hurry-Up – FIQAS/Aalsmeer
De tweede topper die vanavond op het programma staat is JMS Hurry-Up tegen FIQAS/Aalsmeer. Aalsmeer zal zich willen revancheren na de verloren thuiswedstrijd tegen Volendam. De ploeg van Rene Romeijn leek in een goede flow te zitten gelet op de prestaties in Europees verband. Het verlies tegen Volendam kwam dan ook op een vreemd moment. Hurry Up zal er vanavond alles aan doen om te laten zien dat zij zich kunnen meten met de grote jongens. Een winst voor de Zwartemeerders zou zomaar kunnen leiden tot een sprong op de ranglijst. De tweede plaats is voor Hurry Up dichterbij dan de meeste denken.

Beide topduels zijn te volgen via de livestream:

20:00 uur:  JMS Hurry-Up – FIQAS/Aalsmeer
20:00 uur:  KRAS/Volendam – Targos Bevo Hc

Foto: FotoReza & Jaap van der Pijll

banner

Advertentie

Join the discussion 71 Comments