Skip to main content

Volle agenda brengt Hurry-Up vanavond in Bocholt

By 15 september 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

Weinig tijd stil te zitten voor Hurry-Up. In de BENE-League spelen de Drenten vanavond het vooruitgeschoven duel met finalist Achilles Bocholt.

Advertentie

Door deelname aan de EHF European Cup heeft Hurry-Up een volle agenda. Na Eupen-thuis en het Europese heenduel in Luxemburg, staat vanmiddag alweer een trip naar België op het programma.

Tim Claessens
Tegenstander Achilles Bocholt won afgelopen weekend met heel veel overtuiging van Visé. Waar in de lente de titel van België nog naar de wit-blauwen ging, trok de thuisploeg – waar Tim Claessens er zes maakte – in speelronde twee van de BENE-League aan het langste eind (32-24).

Net als de aanstaande thuisploeg is ook Hurry-Up, waar René Jaspers en Patrick Miedema net als Claessens een uitnodiging voor Oranje hebben gekregen, na twee speelrondes nog ongeslagen in de competitie. Ook de formatie van Joop Fiege wist Visé te verslaan en een week geleden eindigde het eerste thuisduel van de Zwartemeerders tegen KTSV Eupen in 25-25.

Zaterdagavond tegen HC Berchem
Snel na het treffen van vanavond keert Hurry-Up weer terug naar het Noorden. Op zaterdagavond kunnen de oranje-zwarten de tweede ronde van de EHF European Cup halen. In Emmen verdedigt Hurry-Up tegen HC Berchem een voorsprong van twee doelpunten (30-32).

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie