Skip to main content

Vollebregt gaat voor club van oud-bondscoach Thomsen spelen

Rechterhoekspeler Kelly Vollebregt (28) gaat vanaf de zomer voor de club van oud-bondscoach Helle Thomsen spelen: het Franse Neptunes de Nantes.

Advertentie

Vollebregt ruilt Champions League-club Odense Håndbold in voor de huidige nummer drie van de Franse eredivisie. De brunette heeft tot en met het seizoen 2024/2025 getekend. Sinds 2021 speelt de linkspoot in Denemarken.

Ook Abbingh vertrekt
Bij Neptunes de Nantes staat Thomsen al anderhalf jaar voor de groep. De hoofdtrainer uit Denemarken was tussen 2016 en 2019 bondscoach van de Oranjedames en won één keer zilver en tweemaal brons.

Met haar huidige club Odense Håndbold is Vollebregt nog in de race voor drie hoofdprijzen. Ook landgenoot Lois Abbingh gaat de huidige nummer één van Denemarken verlaten. De linkeropbouwer van Oranje speelt vanaf de zomer voor het Noorse Vipers Kristiansand.

Golden League
Aankomende week meldt Vollebregt zich in eigen land. Vanaf donderdag laat de nationale ploeg zich drie keer in Eindhoven zien. In de Golden League wordt geoefend tegen Tsjechië, Denemarken en Noorwegen. Oranje laat zich voor het eerst zien zonder positiegenoot van Vollebregt Debbie Bont.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie