Voor even staat Hurry-Up vierde

By 20 december 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

Door Tachos met 33-21 puntloos naar huis te sturen heeft Hurry-Up voor even de begeerde plaats vier in de BENE-League in handen.

Na 7-2 en 14-7 was vanavond al duidelijk dat de nieuwkomer uit Waalwijk aan het kortste eind ging trekken. Namens de oranje-zwarten produceerden vijfvoudig doelpuntenmaker Goncalo Gracio en invaller Emiel Hoogland de ruststand (16-10).

In de tweede helft was bij 28-18 het gaatje voor het eerst tien goals. Het moedige Tachos weigerde op te geven. in de tweede helft maakte linkspoot Tido Bierkens vier van zijn vijf doelpunten en viel ook doelman Milan van der Bruggen op. Tachos-speler Joost Rombouts kwam in Zwartemeer tot zeven knappe goals.

Met zijn vierde bepaalde rechterhoek van Hurry-Up Sander Bos (foto) de eindstand. Door de midweekse thuiszege heeft de formatie van Joop Fiege voor minstens 24 uur de vierde plaats van Visé overgenomen. De kampioen van België komt morgen in Eupen in actie.